Nieuws

Boekenmarkt Meppel

Boekenmarkt in Meppel was zeer gezellig en geslaagd. De vele kilometers heb ik hier wel voor over. Veel leesplezier aan alle kinderen die onze boeken hebben gekocht! Peter Gortworst, hulde en bedankt. Tot een volgende keer?!

#meppel #kinderboeken #landvandevierbergen

De Pijlstaart in Utrecht

Vandaag heb ik groepen 7 en 8 van basisschool De Pijlstaart in Utrecht mogen vertellen over onze boeken en het schrijfproces. Ik had geweldige hulp van ons nichtje Sanne, die de inspiratie is geweest voor het personage Anne in het boek. Als afsluiting hebben we met de hele groep nog een leuke schrijfopdracht gedaan. Bedankt voor de uitnodiging en tot de volgende keer!

#landvandevierbergen #kinderboekenweek

Kerkrade met Margot Senden

Gisteren een gezellige middag gehad tijdens het signeren van mijn boeken in Kerkrade! 🙌📚 Samen met Margot Senden, die ook te gast was, genoten van leuke gesprekken en de enthousiaste bezoekers. 🎉 Een speciaal leesplezier gewenst aan Sep, Linc, Emme en natuurlijk alle anderen die een boek hebben meegenomen. Bedankt voor jullie interesse, op naar de volgende avonturen in het Land van de Vier Bergen! 🚀✨

@margotsenden @boekhandeldeurenberg

Koningin Emmaschool in Schoonhoven

Kinderboekenweek is goed gestart op Koningin Emmaschool in Schoonhoven!

Wat fijn om te zien dat kinderen het leuk als ik kom vertellen over onze boeken, schrijfproces en de interessante weetjes over de dieren in onze spannende kinderboeken. Veel leesplezier gewenst aan alle ‘eigenwijze’ nieuwe lezertjes van Land van de Vier Bergen! Op naar de volgende school.

#kinderboekenweek #landvandevierbergen #schoonhoven #lezenisleuk #lekkereigenwijs

Meet & greet 5 okt

Op 5 oktober ben ik aanwezig in @boekhandeldeurenberg in Kerkrade om onze kinderboeken te signeren! 🎉 Heb je nog geen exemplaar van onze boeken uit de reeks Land van de Vier Bergen? Dit is je kans om een gesigneerd exemplaar te bemachtigen!

📅 Datum: zaterdag 5 oktober 2024
📍 Locatie: Boekhandel Deurenberg, Kerkrade

Kom gezellig langs, ik kijk ernaar uit om je daar te zien!